RAVICA WATERCAFTS


RAVICA WATERCAFTS este unicul broker din Romania specializat si dedicat ambarcatiunilor de nisa ce sunt caracterizate de calitate, grad de personalizare, unicitate si performante. RAVICA WATERCRAFTS este reprezentantul in Romania al renumitelor marci si producatori de yachturi ARCOA Yachts, BAIA Performance Yachts si VanDutch Marine, al velierelor CATANA Catamarans si OYSTER Marine, al semilejerelor ZAR Formenti si JETBOARDER International.

Totodata, RAVICA WATERCRAFTS ofera clientilor sai solutii pentru comunicatii pe mare, transportul, intretinerea si amararea ambarcatiunilor detinute prin gama de produse oferite de producatori precum ENTEL, CBS Remorques, NILCO MARINE sau DUAL DOCKER.

Echipa noastra de specialisti va poate satisface cele mai exigente cerinte, oferindu-va posibilitatea achizitionarii ambarcatiunii potrivite stilului si cerintelor Dvs. Nu in ultimul rand, echipa noastra va poate ajuta in identificarea si achizitionarea celor mai prestigioase si exclusiviste ambarcatiuni de nisa sau in realizarea pe comanda a yachtului dorit.

RAVICA Watercrafts, identificata comercial prin marca inregistrata RWK WATERCRAFTS, parte a RAVICA Holding, este prezenta in sectorul ambarcatiunilor de agreement, putand oferi servicii:
- Brokeraj
- Charter
- Management
- Amarare


RWK Holding este organizata intr-un grup de companii cu misiunea declarata de a oferi cele mai performante produse de nisa si servicii specializate in domeniile comertului, managementului si consultantei in afaceri, productiei de mobilier si constructiilor pe care le deserveste atat la nivel national cat si international